TdP Montblanc neix d’una peculiar iniciativa de confinament; durant els dies que estàvem tancats a casa una colla d’amics, tècnics de so i llum afeccionats i d’altres professionals ens reuníem a un xat de zoom per compartir experiències o intercanviar coneixements. Així després de quedar totes les tardes per mirar tutorials o simplement que qui fos expert en un àmbit que fes de “profe” als altres, puix que vam tenir la idea de crear una associació, per tal de fer pinya, aprendre i difondre entre tots aquesta bonica professió o afició i ganes de fer per la cultura i la música.

Després, quan de mica en mica ens anaven deixant sortir del confinament, vàrem aconseguir el suport i la col·laboració de l’Ajuntament de Montblanc i altres entitats com els grups de teatre de Pastorets, Fila Zero o Dimonis de Montblanc, la Ràdio, etc… i així a poc a poc hem pogut crear un espai on posar en pràctica tot el que hem après els dies de confinament. I a més de seguir aprenent i creixent, podem mostrar a tot el públic la vàlua dels nostres nous talents, els nostres Tècnics!, i tot això gràcies a la col·laboració i la bona acollida que ens han brindat també els artistes, locals, emergents, i fins hi tot alguns que… (ja anireu descobrint). Mil gràcies a tothom que ha fet possible aquesta arriscada idea, on ens reinventem per aprendre, per ensenyar i per difondre la cultura, la música, i les ganes de fer-ho tot elegant, bonic i sobretot, divertit!